Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Laat de rietsuiker in een pan met dikke bodem op laag vuur karamelliseren. Voeg, wanneer de suiker bruin kleurt en bubbelt, citroensap, boter en gember toe, laat smelten en verdeel over vier ramekins.
3. Leg de ananasschijven erin en vouw een plakje bladerdeeg over de schijven. Bak de tarte tatins in 15-20 minuten gaar.
4. Schep het dikke gedeelte van de kokosmelk (zet het blik hiervoor in de koelkast) en doe in een maatbeker. Zet er de staafmixer even op en klop obbig.
5. Draai de ramekins om op vier bordjes en serveer met een dot kokosroom en honing.
Recept: Vanja van der Leeden
- Nieuws
- Aanbiedingen
- Levensmiddelen
- Kunst
- Chocolade
- Fairtrade koffie voor op het werk
-
Recepten
- Thaise Massaman Curry met geroosterde groenten
- Teriyaki paddestoelen met rijstnoedels
- Vruchtencrumble met kokosmelkroom en noten
- Korma met kip en mango.
- Dadel kokosbolletjes
- Knapperige Thaise salade met rijstazijn
- Kip gestoofd in Rooibosthee
- Tom Kha
- Choco Hazelnoot bloembrood
- Exotische salade van grapefruit, rivierkreeftjes en avocado
- Gele curry met rode linzen!
- Zoetzure gamba's met veel groenten
- Omelet met groenten en zoetzuur saus
- Home made koekjes met koffieglazuur.
- Rijstnoedels met gebakken curry-groenten
- Oosterse paddenstoel bouillon met rijstnoedels
- Naan pizza met Kip Tandoori
- Ananas Tarte Tatin met kokosroom!
- Recept Brownies
- Tom Kha soep
- Spruitjes zoals je ze nog niet kent
- Rendang met rundvlees en oosterse sperziebonen salade
- Rode currysoep met paddenstoelen
- Gele curry met geroosterde zoete aardappel
- Noodles Saladebowl met Avocado
- Vegetarisch jackfruit curry
- Frisse appel-vonkeldrank
- Thaise gele curry met drumsticks en kikkererwten
- Tandoori Paneer met Mango Salsa
- Rendang van jackfruit met atjar van rode kool
- Marokkaanse gehaktballetjes met cherrytomaten
- Paniki met nasi lemek en zoet/zuur van witte kool
- Onze winkel
- Medewerkers