Bereidingswijze
1 Roerbak op hoog vuur 250g (vegetarische) kipblokjes met de Tom Kha kruidenpasta
2 Breng dit aan de kook met 550 ml water en 200 ml kokosmelk
3 Voeg 250 g grof gesneden champignons toe, het handje in ringen gesneden lente-ui,
en de in kwart gesneden tomaatjes
4 Laat nog even kort koken
5 Garneer met verse koriander en enjoy!
- Nieuws
- Aanbiedingen
- Levensmiddelen
- Kunst
- Chocolade
- Fairtrade koffie voor op het werk
-
Recepten
- Thaise Massaman Curry met geroosterde groenten
- Teriyaki paddestoelen met rijstnoedels
- Vruchtencrumble met kokosmelkroom en noten
- Korma met kip en mango.
- Dadel kokosbolletjes
- Knapperige Thaise salade met rijstazijn
- Kip gestoofd in Rooibosthee
- Tom Kha
- Choco Hazelnoot bloembrood
- Exotische salade van grapefruit, rivierkreeftjes en avocado
- Gele curry met rode linzen!
- Zoetzure gamba's met veel groenten
- Omelet met groenten en zoetzuur saus
- Home made koekjes met koffieglazuur.
- Rijstnoedels met gebakken curry-groenten
- Oosterse paddenstoel bouillon met rijstnoedels
- Naan pizza met Kip Tandoori
- Ananas Tarte Tatin met kokosroom!
- Recept Brownies
- Tom Kha soep
- Spruitjes zoals je ze nog niet kent
- Rendang met rundvlees en oosterse sperziebonen salade
- Rode currysoep met paddenstoelen
- Gele curry met geroosterde zoete aardappel
- Noodles Saladebowl met Avocado
- Vegetarisch jackfruit curry
- Frisse appel-vonkeldrank
- Thaise gele curry met drumsticks en kikkererwten
- Tandoori Paneer met Mango Salsa
- Rendang van jackfruit met atjar van rode kool
- Marokkaanse gehaktballetjes met cherrytomaten
- Paniki met nasi lemek en zoet/zuur van witte kool
- Onze winkel
- Medewerkers